Štampamo:

CD-DVD

CD / DVD nalepnice služe da obogatite površinu CD-a ili DVD-ja. Štampa se direktno na CD / DVD UV štampačem ili se štampa na samolepljivom papiru u jednoj ili više boja.


Više...

Knjige

Da bi jedna knjiga bila potpuna, potrebno je da postoji jedinstvo teksta i vizuelnog identiteta knjige. Bez obzira da li je ručno pravljena ili je štampana u velikom tiražu knjiga mora da prenese priču, tekst mora da se čita, pa tek onda da pleni svojim celokupnim izgledom. Knjige se obično rade u A5 ili B5 formatu na ofsetnoj hartiji od 80g. Korica u jednoj ili više boja, plastificirana, a povez može biti broširani (lepljen) ili tvrdi povez.


Više...

Zastavice

Zastavice su proizvod za promovisanje u zatvorenim prostorima kao što su kancelarije, hoteli, press centri i druge institucije, a najviše služi za promociju sportskih klubova. Rade se u dimenzijama po vašoj specifikaciji u jednoj boji uz opciju sa postoljem ili bez postolja.


Više...

Zahvalnice

Zahvalnice predstavljaju mali znak pažnje kojim želite da se zahvalite određenim ljudima, firmama ili organizacijama . Štampaju se u formatima A4, A5 i  B4 u jednoj boji ili u punom koloru.


Više...

Vobleri

Vobleri su nosači reklamnih poruka i oni su sastavni deo prezentovanja proizvoda i usluga u svim marketima, sajmovima, promocijama, prodajnim objektima. Mi izrađjemo voblere tehnikom digitalne ili offsetne stampe na papiru u kombinaciji sa PVC nosacima voblera koji se izradjuju od kvalitetnog i izuzetno elasticnog juvidura ili kartona.


Više...

Vizit karte

Podrazumevana stvar kod svake poslovne osobe, jer omogućava brzu razmenu kontakt podataka sa klijentom ili saradnikom, a dobar dizajn i kvalitetna izrada odaju utisak profesionalnosti Vaše firme.


Više...

Ulaznice

Kod nas možete štampati razne vrste ulaznica (žurke,manifestacije,koncerti...). Ulaznice mogu biti  sa numeracijom i perforacijom. Takođe blok ulaznica može biti u lepljenom povezu ili heftan.


Više...

Roll up

Roll-Up" je samostojeći nosač velikih plakata sa mehanizmom uvlačenja ispisa, koji omogućuje njegovu zaštitu od eventualnih oštećenja prilikom transporta. Proizveden je od lagane aluminijske konstrukcije, postavlja se jednostavno i brzo. Roll-up je idealano koristiti u prilikama kada ste ograničeni prostorom, daje vam veliku reklamnu površinu uz maksimalnu uštedu prostora. Za lakši i bolji transport uz Roll-Up dolazi i transportna torba za praktično prenošenje.


Više...

Flajeri

Reklamni letak (flajer) predstavlja vid reklame u kojem ćete naglasiti određene vrednosti Vašeg proizvoda/usluge. Uglavnom se koriste za promotivne ponude. Uglavnom se štampaju u formatima A6, A5 i 21 x 10 cm, jednostrano ili obostrano, na lakšim kunstdrucima (115, 130g).


Više...

Memorandumi

Neophodn i su svim firmama koje poštuju pravila poslovne komunikacije. Rade se u A4 formatu, a u zaglavlju obično sadrže logo firme, kao osnovne podatke kao što su slogan, kontakt podaci, PIB i brojevi. Štampaju se u A4 formatu na kunstdruk ili ofsetnoj hartiji u 1 i 2 boje ili u koloru.


Više...

Reklamne kese

Veoma atraktivan reklamni materijal. Štama je u punom koloru, a obično se plastificiraju radi lepšeg izgleda, ali i dugotrajnosti. Kesa je dovoljno velika da u nju stane fascilkla A4, rokovnik, ili neki poklon srednje veličine. Kesa se sastoji iz dva ista ista dela koji se biguju (savijaju), lepe se i tako se formira kesa. Kese (koje možete videti i na gornjoj slici) za koje imamo postojeći alat za bigovanje su dimenzija 235x395x70mm., 240x380x90mm i 175x240x60mm.  Ukoliko je potrebno da Vaša kesa bude drugih dimenzija, potrebno je uraditi i nov alat.


Više...

Reklamni blokovi

Jedan od popularnijih reklamnih proizvoda, jer duže vreme ostaje u upotrebi (za razliku od npr. plakata i flajera). Obično se radi u formatima A4, A5, B5 i A6. Unutrašnji listovi mogu biti sa štampom (obično u jednoj boji) ili bez štampe. Korica može biti u koloru, po potrebi plastificirana. Povez može biti spiralni (žičana spirala) ili lepljeni.


Više...

Radna odela

Štampa na radnim odelima su savršen način promocije firmi koje imaju u svojim delatnostima potrebu da svojim zaposlenima obezbede radna odela.


Više...

PVC nalepnice

PVC nalepnice koje nudimo proizvedene su od najboljih samolepljivih PVC vinila bele ili transparentne boje. Pvc nalepnice su namenjene ekstremnim spoljnim uslovima (kiša,sneg,vlaga,sunce), i izuzetno su izdržljive. Štampamo ih u formatu po vašoj želji.


Više...

Pozivnice

Pozivnice služe tome da pozovete goste na razne vrste manifestacija (venčanja,proslave,rođendane...). Katalog sa uzorcima možete pogledati ako kliknete OVDE, ili u našim prostorijama, a takođe se možete opredeliti za određenu vrstu slova (font), kao i boju štampe. Imamo i primere i uzorke tekstova, što će Vam olakšati sklapanje Vašeg, ukoliko ga nemate. Primere tekstova za pozivnice možete preuzeti ispod u Microsoft Word i PDF formatu


Više...

Podmetači

Podmetači su izuzetno simpatičan proizvod koji postoji skoro u svakom domaćinstvu. Samim tim, to je veliki potencijal za promociju Vaše kompanije, organizacije, udruženja i sl.


Više...

Plakati

Plakati predstavljaju vid reklame u kojem ćete naglasiti određene vrednosti Vašeg proizvoda/usluge. Često se rade u kombinaciji sa flajerima, a za razliku od njih, ističu se na javnom mestu i trebaju da privuku pažnju prolaznika. Najčešći formati su A3 (29,7 x 42 cm) i B2 (50 x 70 cm).


Više...

Nalepnice

Štampa nalepnica podrazumeva utiskivanje znaka Vaše firme ili neke reklamne poruke na nalepnicu. U našoj štampariji možete odštampati nalepnice i stikere za sve vaše potrebe kao što su nalepnice za marketing, firme, proizvode, izloge, kola, motore, SRB nalepnice, ili ličnu upotrebu. Štampaju se u formatu po vašoj specifikaciji na samolepljivom papiru, uz opciju plastifikacije i dorade u vidu ricovanja u nepravilnom obliku.


Više...

Majice

Majice sa štampom su neprevaziđen proizvod za svaku priliku, bilo da je to lični ili poslovni poklon, ili pak odličan reklamni i promotivni matetijal za promociju vaše firme ili organizacije . Kod nas možete doneti vaše majice za štampu ili ćemo ih mi nabaviti za vas. U ponudi imamo klasične majice i polo majice (sa kragnom).


Više...

Koverte

Koverte su vrlo čest vid komunikacije u modernom poslovanju. Mogu biti raznih dimenzija, koverte mogu biti bez prozora, sa levim prozorom i desnim prozorom. Ako se štampa gotova koverta, pri dizajniranju mora se voditi računa o grajferu (hvataljka na cilindru štamparske masine koji drži papir prilikom transporta kroz mašinu). Grajfer je širine 10 mm i u tom delu ne moze biti štampe na gotovoj koverti. Ovde možete pogledati uputstvo.


Više...

Katalozi

Katalozi na najbolji način pružaju informacije o proizvodima i uslugama jedne firme. U upotrebi se zadržavaju duže vreme, a visok kvalitet izrade doprinosi pozitivnom utisku koji ostavlja firma. Rade se u svim formatima i povezima, po želji i potrebi klijenata.


Više...

Fascikle

Standardna dimenzija sklopljene fascikle je 23 x 32 cm (tako da stane A4 papir). Za izradu se koristi tvrđi papir (kunstdruk 300g). Štampa na fascikli može biti u punom koloru (skuplja varijanta) ili u jednoj boji na postojećoj facikli u boji (uštampavanje sitom, jeftinija varijanta). Fascikla može biti u jednom komadu, sklopljena, ili sa lepljenim džepom. Ukoliko imate poseban zahtev, moguće je uraditi i alat za štancovanje (isecanje) u željenom obliku (izrada alata se naplaćuje). Takođe se možete odlučiti i za oblik fascikle kao na slici za koji već postoji alat za štancovanje i možete ga preuzeti ovde ili za drugačiji oblik koji možete preuzeti ovde. Varijantu sa lepljenim džepom možete videti ovde.


Više...

Etikete

Etikete se koriste za promociju obeležavanje vašeg proizvoda. Kvalitetna i moderno dizajnirana etiketa može privući pažnju kupaca i pospešiti vašu prodaju. Štampaju se na samolepljivom papiru, mat ili sjajnom, a po potrebi se mogu i plastificirati radi bolje zaštite ukoliko je etiketa  izložena vremenskim prilikama. Mogu biti i nepravilnog oblika što etiketama daje specifičan izgled, za šta se radi poseban alat za ricovanje.


Više...

Dresovi

Dresovi se uglavnom rade za sportske klubove. Radimo u tehnici sito-štampe u jednoj boji ili preslikačima u jednoj boji ili koloru.


Više...

Doorhangeri

Doorhanger je proizvod koji se obesi na kvaku od vrata. Može da služi u reklamne svrhe ili da prikaže neko obaveštenje


Više...

Diplome

D iplome, zahvalnice i povelje su neizostavni deo svake manifestacije ili kulturnog događaja. A4 su formata, a štampa je jednostrana obično na papiru od 300g. Postoji i opcija sa tvrdim povezom (obično crven ili plav).


Više...

Deklaracije

Ova usluga je namenjena pre svega firmama i poslovnim organizacijama koje imaju potrebe za štampanim deklaracijama za obeležavanje robe. Po želji kupca štampamo sve vrste deklaracija za obeležavanje proizvoda. Dovoljno je da nam kažete vrstu papira dimenzije i rok isporuke.


Više...

Članske karte

Članske karte uglavnom predstavljaju pripadnost nekoj određenoj ogranizaciji (na primer sportskom kolektivu ili političkoj ogranizaciji) . Štampaju se  u formatu po vašem zahtevu, na kunstdruk ili ofsetnoj hartiji, u jednoj ili više boja, sa plastifikacijom.


Više...

Ceradni baneri

Ukoliko želite izuzetno otpornu reklamu sa štampom do punog kolora koja će imati pravi efekat na oko potencijalnih mušterija onda je ceradni baner prava stvar za Vas. Proizvodi se u raznim debljinama i zateže se na željeno mesto preko ringlica koje su postavljene na svakih 25cm okolo banera. Ivice banera su ojacane duplim prevojem i zavarene pri temperaturi od 600 C.


Više...

Cenovnici

Uslugu štampe cenovnika najčešće koriste kafići i restorani. Štampaju se na kunstdruk papiru gramature od 130 do 300gr uz opciju plastifikacije, spiralnog poveza i bigovanja.

 


Više...

CD/DVD omoti

Služe da da upakujete svoj cd ili dvd i istovremeno da ga zaštitite od spoljnih uticaja. Kvalitetno urađen i moderno dizajniran omot odaje utisak kvaliteta a može da služi i u promotivne svrhe. Štampa se na kunstdruk papiru u koloru uz opciju plastificiranja.

 


Više...

CD/DVD brošure

CD / DVD brošure služe da šire opišete sadržaj svog CD-a ili DVD-ja (na primer tekst pesma ili slično. Moderno dizjanirana brošura odaje utisak kvaliteta. Štampa se na kunstdruku u jednoj boji ili u koloru u heftanom povezu. 

 


Više...

Bookmarkeri

Bookmarker je formatirani papir za označavanje stranica u knjigama. Zbog svoje upotrebne vrednosti i mogućnosti jednostrane ili obostrane štampe, postao je popularan proizvod u marketingu mnogih firmi. Štampa se na formatu 210 x 50mm na kunstdruku u koloru, uz obaveznu plastifikaciju i opciono zaobljavanje ćoškova.

 


Više...

Bonovi

Kod nas možete štampati razne vrste bonova (vrednosne bonove,bonove za ishranu...), u formatu koji  vama odgovara. Štampa se vrši na kunstdruku ili hromokartonu.U zavisnosti od vaših potreba moguće je izvršiti i numeraciju.

 


Više...

Baloni

Balone možete iskoristiti za dekoraciju vaše kuće, kafića, restorana, hotela, sportskog terena ili kao poklon dekoracija na svakom događaju. Venčanja, rodjendani, proslave može sa štampom ili samo dekoracija raznolikim bojama balona. Kada otvarate firmu, promovišete novi proizvod, organizujete koncert, pravite privatnu žurku, dočekujete Novu godinu ili jednostavno kao zahvalnost vašem klijentu balon dekoracija je obavezna.


Više...

Anketni upitnici

Anketni upitnici se koriste u raznim istraživanjima javnog mnjenja, firmama , organizacijama. Rade se na ofsetnoj hartiji  u A4 ili A5 formatu, u jednoj boji ili koloru.

 


Više...

Kutije

Ambalažne kutije za police predstavljaju odličan način da privučete pažnju kupcima za vaš proizviod. Rade se na kunstdruku ili hromokartonu, uz opcionalnu plastifikaciju.

 


Više...

Akreditacije

Akreditacije se štampaju na kunstdruk hartiji od 300gr sa matt ili sjajnom plastifikacijom. Opcionalno možete naručiti trakicu a takođe moguće je izbušiti otvor za trakicu. Služe za indetifikaciju gostiju, službenih lica , organizatora na manifestacijama,događajima,koncertima i slično.


Više...

Materijali koje koristimo

Forex

Najkvalitetnije ekspandirane PVC ploče sa naročito finom i homogenom ćelijskom strukturom i svilenkasto mat površinom, proizvođača 3A Composites (Nemačka). Pogodne za direktnu štampu a koriste se i za izradu reklamnih znakova, promo pultova, sajamskih štandova, izradu nameštaja i mnogo toga drugog.


Više...

Klirit

PMMA (polymethyl methacrylate) - akrilne ploče su puni i prirodno providni materijali. Kod nas su poznatije pod nazivom Klirit ili Pleksiglas, a mogu se naći i pod drugim imenima kao što su PLEXIGLAS®, Altuglas, Akrylon, Perspex itd. Mogu biti obojene tako da se postiže gotovo beskonačan spektar boja i nivoa svetlosne propustljivosti. Ovo je jedini plastični materijal koji ima prirodnu UV zaštitu.


Više...

AluBond

To su savremene, lagane, čvrste i trajne fasadne ploče sastavljene od spoljnih aluminijumskih slojeva od po 0.5 mm debljine, sa polietilenskim jezgrom male gustine ili sa modifikovanim vatrostalnim jezgrom. Vruć aluminijum se lakira posebnom Duragloss 5000® tehnologijom, čime se postiže ekstremna otpornost na atmosferske uslove i diskoloraciju.


Više...

KAPA Karton pena

Izuzetno lagane visoko kvalitetne ploče najpoznatijeg proizvođača takvih materijala, 3A Composites (Nemačka). Najčešće sa poliuretanskim jezgrom, sa obostranom površinom od papira ili pvc-a, neki tipovi ploča i ojačani vrlo tankim slojem aluminijuma. Mala težina omogućava lako rukovanje, obradu i montažu.


Više...

Lexan

SPC (strukturalni polikarbonat, inače poznat pod imenom leksan) su višezidne termoizolacione ploče sa zbirom izuzetnih karakteristika. Odlikuju se malom težinom, velikom otpornošću na udar, UV stabilne, odlične propustljivosti svetla, vrlo lake za obradu. Najčešća primena je za izradu nadstrešnica, zatvaranje bašti i terasa, pregradnih zidova, zamena za staklo kao otpornija opcija na udarce...


Više...

Hromo karton

Umka Special GT2 (belo-beli karton) je visoko kvalitetni hromo-karton proizveden od reciklažnog starog papira. Srednji sloj je izrađen od mešanog reciklažnog papira, dok su gornji i donji sloj proizvedeni od sortiranog belog reciklažnog papira. Odlikuje se troslojnim gornjim premazom i jednoslojnim donjim premazom, konstantnim kvalitetom, dobrim štamparskim i proizvodnim karakteristikama.


Više...

Izrađujemo:

Građevinske table

Izrada i brendiranje tabli za gradilište se radi u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima koji regulišu ovu oblast. Gradilišna tabla se sastoji od narandžaste pozadine i niza propisa koji su regulisani pravilnikom o izgledu, sadržini i mestu postavljanja građevinske table (možete pogledati pravilinik u PDF fomatu kod nas na stranici). Građevinske table su izložene spoljašnjim atmosferskim uticajima pa je potrebno da štampa bude uv i vodootporna što se postiže korišćenjem adekvatne opreme i boje za digitalnu štampu.


Više...

3D slova i natpisi


Više...

Promo pultovi

Štampa uključuje pun kolor na PVC foliji koja je prilagodjen za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Po potrebi moguće je menjati samo štampu, a konstrukcija se može menjati za više promocija.


Više...

Roll Up

Rolo baneri predstavljaju nezamenljiv deo promo opreme namenjen za unutrašnje ili spoljašnje promocije. Rolo banere sačinjavaju: aluminijumska konstrukcija, štampa na propilenskom baner platnu i prenosna torba.


Više...

A table


Više...

Putokazi

Putokazi ili usmerivači su proizvodi koji služe za upućivanje na pravac kretanja u odnosu na adresu koju želite da pokažete, obeležavanje javnih parkirališta, podzemnih garaža, upućivanje na javne ustanove, objekte od značaja ili lokacije firmi.


Više...

Reklamne metalne table

Reklamne table su metalne table koje upućuju na pravac kretanja ili se postavljaju ispred firme kao welcome table. Obično se postavljaju kao table koje se prate kako bi se došlo do odredišta.


Više...

Svetleće reklame


Više...

Banderašice

Banderašice su reklame koje se postavljaju na stubove i na bandere, a mi Vam nudimo nekoliko tipskih modela u dimenzijama koje se obično koriste za ovakve vrste reklama.


Više...

Unesite ispravnu adresu el. pošte za vaš nalog. Verifikacioni kod će vam biti poslat i moći ćete da izaberete novu lozinku.

Kako do nas