Cenovnici

Cenovnici

Uslugu štampe cenovnika najčešće koriste kafići i restorani. Štampaju se na kunstdruk papiru gramature od 130 do 300gr uz opciju plastifikacije, spiralnog poveza i bigovanja.

 

CD/DVD omoti

Služe da da upakujete svoj cd ili dvd i istovremeno da ga zaštitite od spoljnih uticaja. Kvalitetno urađen i moderno dizajniran omot odaje utisak kvaliteta a može da služi i u promotivne svrhe. Štampa se na kunstdruk papiru u koloru uz opciju plastificiranja.

 

Bookmarkeri

Bookmarker je formatirani papir za označavanje stranica u knjigama. Zbog svoje upotrebne vrednosti i mogućnosti jednostrane ili obostrane štampe, postao je popularan proizvod u marketingu mnogih firmi. Štampa se na formatu 210 x 50mm na kunstdruku u koloru, uz obaveznu plastifikaciju i opciono zaobljavanje ćoškova.

 

CD/DVD brošure

CD / DVD brošure služe da šire opišete sadržaj svog CD-a ili DVD-ja (na primer tekst pesma ili slično. Moderno dizjanirana brošura odaje utisak kvaliteta. Štampa se na kunstdruku u jednoj boji ili u koloru u heftanom povezu. 

 

Bonovi

Kod nas možete štampati razne vrste bonova (vrednosne bonove,bonove za ishranu...), u formatu koji  vama odgovara. Štampa se vrši na kunstdruku ili hromokartonu.U zavisnosti od vaših potreba moguće je izvršiti i numeraciju.

 

Page 1 of 2

Zašto da izaberete nas?

Zato što želite proizvod koji će se razlikovati od ostalih. Želite kvalitet, ali i povoljne cene. Drugi su odbili da naprave to što ste zamislili kao "nemoguće", ili ne mogu da ispune rok koji imate. Visok nivo kvaliteta i zadovoljstvo klijenata su nam najbitniji. Prosto - zato što želite nekog ko će štampati za vas kao za sebe.

Kako radimo?

Profesionalno, posvećeno, predano. Ofset i digitalno, automatski i ručno, kompjuterski i analogno. Ponosimo se prijateljskom atmosferom i ličnim pristupom svakom poslu. Stručnost i iskustvo se podrazumevaju! Najbolje stvari koje možete da dobijete su najčešće ručno izrađene. Zašto bi promotivni materijal bio izuzetak?

Šta radimo

Za razliku od većine štamparija koje se bave isključivo masovnom proizvodnjom, kod nas možete dobiti i ručno izrađene, jedinstvene i luksuzne proizvode. Ako niste oduševljeni pozivnicama i čestitkama iz knjižare, menijima koji bolje da su pisani rukom na papiru za burek i volite da stvari koje vas predstavljaju budu urađene sa ukusom, mi smo tu za vas!
Radimo naravno i sve klasične proizvode na papiru, knjige, časopise, kutijice, kese, letke, memorandume, blokove, vizit karte, po vrlo povoljnim cenama i u kratkom roku.

Poslovni podaci
Poslovno ime: štamparija Fazoniranje
PIB: 108740214
MB: 63667986

Kosovska 87
Požarevac 12000
Srbija

Tel.: +381 (0) 62 1200459

       +381 (0) 69 3220668

0/30

0/30

0/15

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

UA-39506117-1
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation