CD-DVD

CD / DVD nalepnice služe da obogatite površinu CD-a ili DVD-ja. Štampa se na samolepljivom papiru u jednoj ili više boja.

Opširnije

Knjige

Da bi jedna knjiga bila potpuna, potrebno je da postoji jedinstvo teksta i vizuelnog identiteta knjige. Bez obzira da li je ručno pravljena ili je štampana u velikom tiražu knjiga mora da prenese priču, tekst mora da se čita, pa tek onda da pleni svojim celokupnim izgledom. Knjige se obično rade u A5 ili B5 formatu na ofsetnoj hartiji od 80g. Korica u jednoj ili više boja, plastificirana, a povez može biti broširani (lepljen) ili tvrdi povez.

Opširnije

Ulaznice

Kod nas možete štampati razne vrste ulaznica (žurke,manifestacije,koncerti...). Ulaznice mogu biti  sa numeracijom i perforacijom. Takođe blok ulaznica može biti u lepljenom povezu ili heftan.

Opširnije

Zastavice

Zastavice su proizvod za promovisanje u zatvorenim prostorima kao što su kancelarije, hoteli, press centri i druge institucije, a najviše služi za promociju sportskih klubova. Rade se u dimenzijama po vašoj specifikaciji u jednoj boji uz opciju sa postoljem ili bez postolja.

Opširnije

Roll up

Roll-Up" je samostojeći nosač velikih plakata sa mehanizmom uvlačenja ispisa, koji omogućuje njegovu zaštitu od eventualnih oštećenja prilikom transporta. Proizveden je od lagane aluminijske konstrukcije, postavlja se jednostavno i brzo. Roll-up je idealano koristiti u prilikama kada ste ograničeni prostorom, daje vam veliku reklamnu površinu uz maksimalnu uštedu prostora. Za lakši i bolji transport uz Roll-Up dolazi i transportna torba za praktično prenošenje.

Opširnije

Zahvalnice

Zahvalnice predstavljaju mali znak pažnje kojim želite da se zahvalite određenim ljudima, firmama ili organizacijama . Štampaju se u formatima A4, A5 i  B4 u jednoj boji ili u punom koloru.

Opširnije

Flajeri

Reklamni letak (flajer) predstavlja vid reklame u kojem ćete naglasiti određene vrednosti Vašeg proizvoda/usluge. Uglavnom se koriste za promotivne ponude. Uglavnom se štampaju u formatima A6, A5 i 21 x 10 cm, jednostrano ili obostrano, na lakšim kunstdrucima (115, 130g).

Opširnije

Vobleri

Vobleri su nosači reklamnih poruka i oni su sastavni deo prezentovanja proizvoda i usluga u svim marketima, sajmovima, promocijama, prodajnim objektima. Mi izrađjemo voblere tehnikom digitalne ili offsetne stampe na papiru u kombinaciji sa PVC nosacima voblera koji se izradjuju od kvalitetnog i izuzetno elasticnog juvidura ili kartona.

Opširnije

Memorandumi

Neophodn i su svim firmama koje poštuju pravila poslovne komunikacije. Rade se u A4 formatu, a u zaglavlju obično sadrže logo firme, kao osnovne podatke kao što su slogan, kontakt podaci, PIB i brojevi. Štampaju se u A4 formatu na kunstdruk ili ofsetnoj hartiji u 1 i 2 boje ili u koloru.

Opširnije

Vizit karte

Podrazumevana stvar kod svake poslovne osobe, jer omogućava brzu razmenu kontakt podataka sa klijentom ili saradnikom, a dobar dizajn i kvalitetna izrada odaju utisak profesionalnosti Vaše firme.

Opširnije

Reklamne kese

Veoma atraktivan reklamni materijal. Štama je u punom koloru, a obično se plastificiraju radi lepšeg izgleda, ali i dugotrajnosti. Kesa je dovoljno velika da u nju stane fascilkla A4, rokovnik, ili neki poklon srednje veličine. Kesa se sastoji iz dva ista ista dela koji se biguju (savijaju), lepe se i tako se formira kesa. Kese (koje možete videti i na gornjoj slici) za koje imamo postojeći alat za bigovanje su dimenzija 235x395x70mm., 240x380x90mm i 175x240x60mm.  Ukoliko je potrebno da Vaša kesa bude drugih dimenzija, potrebno je uraditi i nov alat.

Opširnije