Akreditacije

Akreditacije se štampaju na kunstdruk hartiji od 300gr sa matt ili sjajnom plastifikacijom. Opcionalno možete naručiti trakicu a takođe moguće je izbušiti otvor za trakicu. Služe za indetifikaciju gostiju, službenih lica , organizatora na manifestacijama,događajima,koncertima i slično.

Opširnije

Anketni upitnici

Anketni upitnici se koriste u raznim istraživanjima javnog mnjenja, firmama , organizacijama. Rade se na ofsetnoj hartiji  u A4 ili A5 formatu, u jednoj boji ili koloru.

 

Opširnije

CD/DVD brošure

CD / DVD brošure služe da šire opišete sadržaj svog CD-a ili DVD-ja (na primer tekst pesma ili slično. Moderno dizjanirana brošura odaje utisak kvaliteta. Štampa se na kunstdruku u jednoj boji ili u koloru u heftanom povezu. 

 

Opširnije

Baloni

Balone možete iskoristiti za dekoraciju vaše kuće, kafića, restorana, hotela, sportskog terena ili kao poklon dekoracija na svakom događaju. Venčanja, rodjendani, proslave može sa štampom ili samo dekoracija raznolikim bojama balona. Kada otvarate firmu, promovišete novi proizvod, organizujete koncert, pravite privatnu žurku, dočekujete Novu godinu ili jednostavno kao zahvalnost vašem klijentu balon dekoracija je obavezna.

Opširnije

CD/DVD omoti

Služe da da upakujete svoj cd ili dvd i istovremeno da ga zaštitite od spoljnih uticaja. Kvalitetno urađen i moderno dizajniran omot odaje utisak kvaliteta a može da služi i u promotivne svrhe. Štampa se na kunstdruk papiru u koloru uz opciju plastificiranja.

 

Opširnije

Bonovi

Kod nas možete štampati razne vrste bonova (vrednosne bonove,bonove za ishranu...), u formatu koji  vama odgovara. Štampa se vrši na kunstdruku ili hromokartonu.U zavisnosti od vaših potreba moguće je izvršiti i numeraciju.

 

Opširnije

Cenovnici

Cenovnici

Uslugu štampe cenovnika najčešće koriste kafići i restorani. Štampaju se na kunstdruk papiru gramature od 130 do 300gr uz opciju plastifikacije, spiralnog poveza i bigovanja.

 

Opširnije

Bookmarkeri

Bookmarker je formatirani papir za označavanje stranica u knjigama. Zbog svoje upotrebne vrednosti i mogućnosti jednostrane ili obostrane štampe, postao je popularan proizvod u marketingu mnogih firmi. Štampa se na formatu 210 x 50mm na kunstdruku u koloru, uz obaveznu plastifikaciju i opciono zaobljavanje ćoškova.

 

Opširnije

Ceradni baneri

Ukoliko želite izuzetno otpornu reklamu sa štampom do punog kolora koja će imati pravi efekat na oko potencijalnih mušterija onda je ceradni baner prava stvar za Vas. Proizvodi se u raznim debljinama i zateže se na željeno mesto preko ringlica koje su postavljene na svakih 25cm okolo banera. Ivice banera su ojacane duplim prevojem i zavarene pri temperaturi od 600 C.

Opširnije

CD-DVD

CD / DVD nalepnice služe da obogatite površinu CD-a ili DVD-ja. Štampa se direktno na CD / DVD UV štampačem ili se štampa na samolepljivom papiru u jednoj ili više boja.

Opširnije

Članske karte

Članske karte uglavnom predstavljaju pripadnost nekoj određenoj ogranizaciji (na primer sportskom kolektivu ili političkoj ogranizaciji) . Štampaju se  u formatu po vašem zahtevu, na kunstdruk ili ofsetnoj hartiji, u jednoj ili više boja, sa plastifikacijom.

Opširnije

Kako do nas