Za prijavu reklamacija morate biti registrovani korisnik.

Have Ticket ID? Click to View Ticket

View Tickets

View all my tickets in all categories and statuses in this section

Submit New Ticket

Ask your question or file a bug/request by opening a new ticket in a category

Search Tickets

Search for your tickets with keywords and other meta data

My Recent Tickets

Please login to view your recent tickets

Zašto da izaberete nas?

Zato što želite proizvod koji će se razlikovati od ostalih. Želite kvalitet, ali i povoljne cene. Drugi su odbili da naprave to što ste zamislili kao "nemoguće", ili ne mogu da ispune rok koji imate. Visok nivo kvaliteta i zadovoljstvo klijenata su nam najbitniji. Prosto - zato što želite nekog ko će štampati za vas kao za sebe.

Kako radimo?

Profesionalno, posvećeno, predano. Ofset i digitalno, automatski i ručno, kompjuterski i analogno. Ponosimo se prijateljskom atmosferom i ličnim pristupom svakom poslu. Stručnost i iskustvo se podrazumevaju! Najbolje stvari koje možete da dobijete su najčešće ručno izrađene. Zašto bi promotivni materijal bio izuzetak?

Šta radimo

Za razliku od većine štamparija koje se bave isključivo masovnom proizvodnjom, kod nas možete dobiti i ručno izrađene, jedinstvene i luksuzne proizvode. Ako niste oduševljeni pozivnicama i čestitkama iz knjižare, menijima koji bolje da su pisani rukom na papiru za burek i volite da stvari koje vas predstavljaju budu urađene sa ukusom, mi smo tu za vas!
Radimo naravno i sve klasične proizvode na papiru, knjige, časopise, kutijice, kese, letke, memorandume, blokove, vizit karte, po vrlo povoljnim cenama i u kratkom roku.

Poslovni podaci
Poslovno ime: štamparija Fazoniranje
PIB: 108740214
MB: 63667986

Kosovska 87
Požarevac 12000
Srbija

Tel.: +381 (0) 62 1200459

       +381 (0) 69 3220668

0/30

0/30

0/15

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

UA-39506117-1
Free Joomla! templates by Engine Templates | Documentation