-Izrada sito ramova (aluminijuski, drvenu i metalni)

-Zatezanje sto svile na ramove

-Kopiranje i izrada sito formi za štampanje

-Štampu na balonima

-Irada i štampa panoa za slikanje na svim vašim proslavama

-Izrada svetlećih reklama, reklamnih tabli i putokaza

-Održavanje svetlećih reklama

Plastifikacija iz rolne hladna (na lepak)

Plastifikacija iz rolne se koristi za dodatnu zaštitu štampanog materijala. Može se raditi jednostrano (1/0) ili dvostrano (1/1). Cene plastifkacije su formirane po veličini tabaka.

Opširnije

Štancovanje

Usluga štancovanja podrazumeva da se kartonski tabak sa alatom (štancnom) iseče, perforira, izbiguje ili izbuši. Naša štamparija već poseduje veliki broj alata koje možete preuzeti na našoj stranici za preuzimanje, a ukoliko vam nijedan od naših modela ne odgovara možemo praviti alat po vašem zahtevu.

Opširnije

Perforacija

Perforacija je bušenje niza malih rupica da bi se olakšalo otcepljivanje nekog dela, kao kod poštanskih markica ili karata za bioskop. Od kartona do tankog papira. Sve je moguće izvesti.

Usluge perforacije radimo mašinski

Opširnije

Grafička priprema

Grafički dizajn omogućava da se vizuelnom komunikacijom prenese neka ideja ili poruka, u svrhu informisanja. Krajnji rezultat proizvoda grafičkog dizajnera je grafika u digitalnom formatu koja se dalje primenjuje u različitim tehnikama štampe. Prilikom grafičke pripreme posebno se treba obratiti pažnja da grafički dizajn mora da bude vizuelno atraktivan i razumljiv namenjenoj publici, i da se taj dizajn može primeniti na određenoj površini sa odgovarajućom tehnikom štampe. Iz tog razloga veoma je bitno da grafičko rešenje urade profesionalci.

Kako do nas